קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

גינה מלאה לזניה טובה

גינה מלאה לזניה טובה
גינה מלאה טוב לזניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם מוצרלה, עגבניות משומר, בזיליקוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוגיות שיבולת שועל מלאות בטוב., ארוחת בוקר אנגלית מלאה בסגנון מונטי - אף - בי, ו לזניה גינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קישואים, סקווש, גזר, פטריות, בצל ופלפלים עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
ניקוז היטב, ושמורה.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים עגבניות מרוסקות, רוטב עגבניות, רסק עגבניות, בזיליקום, שום, מלח ופלפל בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת, גבינת קוטג', וביצים. מערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מורחים 1/3 של הרוטב באופן שווה על החלק התחתון של 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מקום 4 אטריות לזניה לא מבושלות על גבי רוטב. אין חפיפה אטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מורחים 1/2 של תערובת גבינת שמנת על אטריות. מכסים תערובת גבינה עם 1/2 תערובת הירקות, יותר רוטב, העליון באופן שווה עם 6 פרוסות גבינת פרובולון ו 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה. חזור על שכבות עם 4 אטריות, שאר תערובת גבינת שמנת, ירקות, רוטב וגבינות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרובולוןפרובולון
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מניחים בתנור במשך 35 דקות או עד לזניה חם מבעבע
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו לזניה לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר פרוס דקגזר פרוס דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך1גדולביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי פרוסבזיליקום טרי פרוס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסות דקפטריות טריות פרוסות דק2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1פלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות1(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות12פרוסותגבינת פרובולונה, פרוסה דקגבינת פרובולונה, פרוסה דק8מוכן לתנור, מוכן לתנור, "לא לבשל", אטריות לזניה1פלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 רסק עגבניות1/2 רסק עגבניות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסקווש צהוב פרוס דקסקווש צהוב פרוס דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקישואים פרוסים דקקישואים פרוסים דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.