גלגלי בייקון
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 11%, המנה הזו די גרועה. נסו גלגלי בייקון, גלגלי בייקון תפוחים, ו גלגלי בייקון-צ'דר עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר לניקוז. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ומיונז לתערובת אחידה.
מוסיפים את הפטריות, אבקת השום והבייקון.
בצק סהר נפרד לארבעה מלבנים; חותם נקבים.
מורחים תערובת גבינת שמנת על כל מלבן עד 1/4 אינץ'. של קצוות.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל קצר צד; קמצוץ תפרים כדי חותם.
חותכים כל אחד לשש פרוסות.
מניחים פרוסות חתוכות בצד כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 375 למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם. מקררים שאריות.