קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלגלי בייקון

גלגלי בייקון
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 11%, המנה הזו די גרועה. נסו גלגלי בייקון, גלגלי בייקון תפוחים, ו גלגלי בייקון-צ'דר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר לניקוז. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ומיונז לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיונזמיונז
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
קערהקערה
2
מוסיפים את הפטריות, אבקת השום והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פטריותפטריות
בייקוןבייקון
3
בצק סהר נפרד לארבעה מלבנים; חותם נקבים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מורחים תערובת גבינת שמנת על כל מלבן עד 1/4 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
5
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל קצר צד; קמצוץ תפרים כדי חותם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
6
חותכים כל אחד לשש פרוסות.
7
מניחים פרוסות חתוכות בצד כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים בחום של 375 למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים חם. מקררים שאריות.