גלידה טבעונית Maple מוקה
אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, רגיל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. נסו גלידת לבנדר טבעונית, גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן), ו עוגת גלידה טבעונית Mochan שקדים פאדג'נמס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חלב הקוקוס, סירופ מייפל וקפה בסיר קטן, וחום תוך ערבוב עד חם, אבל לא ממש רותח.
הסר אותו מהחום, מערבבים את וניל ומלח.
מניחים את השוקולד בקערה, ושופכים על מספיק של תערובת חלב קוקוס חם רק כדי לכסות את השוקולד. אפשר לשוקולד לשבת כמה דקות, ואז להקציף במהירות, עד שהשוקולד נמס וחלק.
מוסיפים את השוקולד לשאר תערובת חלב הקוקוס ומערבבים עד לשלב טוב.צ ' יל במקרר במשך 2 עד 3 שעות, או לילה.נטישה במכונת הגלידה שלך מראש צונן, על פי הוראות היצרן.לארוז את הגלידה לתוך צלחת צוננת עם מכסה הולם הדוק ומניחים אותו במקפיא כדי המשרד.