גלידה לחמניות דביקות
גלידת לחמניות דביקות דורש על 8 שעות אם יש לך סוכר חום, חמאה, גלידת vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה מושלם עבור קיץ. מתכונים דומים: קרם כתום לחמניות דביקות, וניל שעועית אוכמניות לימון + קרם גבינה מערבולת לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות.
הוראות
סדר לחמניות בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים גלידה, חמאה, סוכר לבן וסוכר חום בסיר על חום בינוני עד שגלידה נמסה, סוכרים מומסים, והרוטב חם, כ -5 דקות; יוצקים תערובת על בצק הלחם. לכסות ולתת לעלות באזור חם עד הוכפל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש עד לחמניות זהובות חום, כ 30 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "