גלידות אגס עלומות
צריך קינוח ללא גלוטן? גלידות אגס עלומות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד, סוכר, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו גלידות אגס, גלידות אגס, ו גלידות אגס חמות (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף אגסים הליבה; לחתוך לחצי לאורכו, מברשת עם מיץ לימון.
חותכים שעועית וניל חצי לאורכו. גרדו זרעים לסיר גדול.
מוסיפים חצאי שעועית וניל, סירופ מייפל כוס 1, ומיץ תפוחים לסיר; מביאים לרתיחה.
להוסיף אגסים; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז, מפנה פעם אחת.
הסר ולהשליך חצאי שעועית וניל.
מעבירים אגסים וציד של נוזלים לקערה; מכסים ומקררים ביסודיות.
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן; מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים קצפת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים מרגרינה ושוקולדים; מערבבים עד שהשוקולדים נמסים. מערבבים הנותרים 1 כף סירופ מייפל. מגניב לגמרי.
להעביר אגסים ל 6 צלחות קינוח, באמצעות כף מחורץ. להיפטר מצייד בלתי חוקי. למעלה כל אגס עם 1/2 גביע גלידה. רוטב שוקולד כפית באופן שווה על גלידה, ומפזרים באופן שווה עם שקדים.