קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל

גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל
גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 701 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי ישן, מלח כשר, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו גלידת תאנה צלויה ברוטב קרמל בלסמי, גלידת אוכמניות מרוסקת עם רוטב קרמל, ו גלידות קפה איריות עם רוטב ויסקי קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר והמים. מרתיחים על חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, לשטוף את כל גבישים טופס בצד של המחבת, עד ענבר עמוק קרמל צורות, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ומערבבים את השמנת; הרוטב יהיה בועה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
יוצקים את הקרמל לתוך כוס חסינת חום ולתת מגניב מעט. מערבבים בחומץ בלסמי; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
מחממים תבנית אפייה בתנור. בקערה, לזרוק את האגסים עם חמאה מומסת ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מורחים את האגסים על תבנית האפייה החמה וצולים, ערבוב פעם אחת, עד הזהב סביב הקצוות במכרז, 15 דקות; להעביר צלחת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך 7 דקות; העברה ללוח חיתוך וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
כף האגסים לתוך קערות העליון עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
יוצקים את רוטב בלסמי-קרמל על גבי, מפזרים אגוזי לוז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)