קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל

גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל
גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 701 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי ישן, מלח כשר, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו גלידת תאנה צלויה ברוטב קרמל בלסמי, גלידת אוכמניות מרוסקת עם רוטב קרמל, ו גלידות קפה איריות עם רוטב ויסקי קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר והמים. מרתיחים על חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, לשטוף את כל גבישים טופס בצד של המחבת, עד ענבר עמוק קרמל צורות, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום ומערבבים את השמנת; הרוטב יהיה בועה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
יוצקים את הקרמל לתוך כוס חסינת חום ולתת מגניב מעט. מערבבים בחומץ בלסמי; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
מחממים תבנית אפייה בתנור. בקערה, לזרוק את האגסים עם חמאה מומסת ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מורחים את האגסים על תבנית האפייה החמה וצולים, ערבוב פעם אחת, עד הזהב סביב הקצוות במכרז, 15 דקות; להעביר צלחת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך 7 דקות; העברה ללוח חיתוך וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
כף האגסים לתוך קערות העליון עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים את רוטב בלסמי-קרמל על גבי, מפזרים אגוזי לוז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית