גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל
גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 701 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי ישן, מלח כשר, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו גלידת תאנה צלויה ברוטב קרמל בלסמי, גלידת אוכמניות מרוסקת עם רוטב קרמל, ו גלידות קפה איריות עם רוטב ויסקי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר והמים. מרתיחים על חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, לשטוף את כל גבישים טופס בצד של המחבת, עד ענבר עמוק קרמל צורות, 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את השמנת; הרוטב יהיה בועה למעלה.
יוצקים את הקרמל לתוך כוס חסינת חום ולתת מגניב מעט. מערבבים בחומץ בלסמי; להתחמם.
מחממים תבנית אפייה בתנור. בקערה, לזרוק את האגסים עם חמאה מומסת ומלח.
מורחים את האגסים על תבנית האפייה החמה וצולים, ערבוב פעם אחת, עד הזהב סביב הקצוות במכרז, 15 דקות; להעביר צלחת להתקרר.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך 7 דקות; העברה ללוח חיתוך וקוצצים גס.
כף האגסים לתוך קערות העליון עם גלידת וניל.
יוצקים את רוטב בלסמי-קרמל על גבי, מפזרים אגוזי לוז ומגישים.