קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל

גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל
גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 701 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי ישן, מלח כשר, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו גלידת תאנה צלויה ברוטב קרמל בלסמי, גלידת אוכמניות מרוסקת עם רוטב קרמל, ו גלידות קפה איריות עם רוטב ויסקי קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר והמים. מרתיחים על חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, לשטוף את כל גבישים טופס בצד של המחבת, עד ענבר עמוק קרמל צורות, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום ומערבבים את השמנת; הרוטב יהיה בועה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
יוצקים את הקרמל לתוך כוס חסינת חום ולתת מגניב מעט. מערבבים בחומץ בלסמי; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
מחממים תבנית אפייה בתנור. בקערה, לזרוק את האגסים עם חמאה מומסת ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מורחים את האגסים על תבנית האפייה החמה וצולים, ערבוב פעם אחת, עד הזהב סביב הקצוות במכרז, 15 דקות; להעביר צלחת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך 7 דקות; העברה ללוח חיתוך וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
כף האגסים לתוך קערות העליון עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים את רוטב בלסמי-קרמל על גבי, מפזרים אגוזי לוז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית