גלידת מנגו-Lemongrass וסורבה כתום דם
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סורבה תפוז דם, קצפת, עשב לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סורבה כתום ומנגו דם, עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים, ו Lemongrass & Blood Orange Wine Spritzer (מתכונים דומים).
הוראות
להביא שמנת, חלב, עשב לימון להתבשל בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה.
הסר מהחום ולתת תלול 30 דקות. מסננים לתוך קערה; להשליך מוצקים מסננת. החזר תערובת קרם לסיר אותו ולהביא לרתיחה.
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת חמה. להחזיר פודינג לאותה מחבת. מערבבים מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה מספיק כדי להשאיר את הנתיב על גב כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 5 דקות (לא להרתיח). פודינג מגניב 30 דקות.
מנגו פירה במעבד עד חלקה. מסננים לתוך קערה קטנה. מידה 1 מחית כוס להקציף לתוך פודינג (להזמין כל מחית מנגו שנותר לשימוש נוסף). מכסה וצנן פודינג עד קר, לפחות 2 שעות.
עיבוד פודינג מנגו במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה למיכל; לכסות להקפיא. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור קפוא.)
לגרוף גלידה וסורבה לקערות קינוח.
Lemongrass זמין בשווקים אסיה בסעיף התוצרת של כמה סופרמרקטים. עבור מתכון זה, להשתמש רק את שלושה סנטימטרים התחתונים של הגבעול. לקלף שתי שכבות חיצוניות ולאחר מכן לקצוץ את הליבה.