גלידת מנטה
גלידת מנטה היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 679 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלמונים ביצה, חצי וחצי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה.
הוראות
יוצקים את חצי וחצי לסיר כבד.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. בקערה נפרדת, לנצח את החלמונים עד שהם צהובים בהירים בצבע. מזג את החלמונים על ידי טפטוף איטי על 2 כוסות של תערובת חצי וחצי חם תוך לטאטא במהירות.
יוצקים את תערובת חלמון ביצה מחוסמת לתוך הסיר, לטאטא בעדינות כפי שאתה מוסיף אותו. מבשלים על אש נמוכה עד שהוא מקבל עבה מאוד, 5 עד 7 דקות יותר.
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה בינונית, לחיצה עם כף או מרית כדי לכפות אותו בעדינות.
יוצקים את השמנת הכבדה, ואז מערבבים לשלב. מערבבים וניל. מכסים ומקררים את התערובת עד שהיא לגמרי מגניבה. להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראותיו. לאחר השלמת המחזור, מערבבים את מנטה קצוצה או אנדים מנטה ומיד להעביר מיכל מקפיא במקום במקפיא. כמה שעות לאחר מכן, לפתוח את המיכל ומערבבים שוב כדי לוודא את הממתקים מופצים. להקפיא עוד 24 שעות או עד קפוא קשה ומוצק.