גלידת נתח שוקולד אוכמניות
צריך ללא גלוטן וקינוח ללא חלב? גלידת נתח שוקולד אוכמניות יכולה להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 941 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אוכמניות, שוקולד, גלידת ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו גלידת נתח שוקולד אוכמניות, מוות על ידי גלידת שוקולד, ו אין גלידת שוקולד קטו נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
מועכים פירות יער עם מזלג בקערה חסינת מיקרוגל. מוסיפים סוכר. מיקרוגל, תוך ערבוב כל 20 שניות, עד שהסוכר נמס, 1 דקה.
מקציפים גלידה במיקסר מעמד עם חיבור ההנעה רק עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 30 שניות.
גורפים גלידה למיכל ישר-צדדי בטוח במקפיא, לסירוגין בתערובת אוכמניות ושוקולד.
מקפלים גלידה כדי ליצור מערבולת, מושך מן הצדדים והתחתון. עיתונות פלסטיק לעטוף על משטח; כיסוי. להקפיא עד המשרד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לשלב גלידה עם שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.