גלידת סופגניה עם סיידר תפוחים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות לך לחנות ותביא גז מדמיע, חלב, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: חורי סופגניית סיידר תפוחים, עוגת סופגנייה סיידר תפוחים, ו מאפינס סופגניית תפוחים.
הוראות
בסיר רחב וכבד, להפחית סיידר תפוחים מעל חום בינוני עד 1/2 כוס. תניח בצד.
בסיר שני, לטאטא יחד חלמונים ביצה, סוכר, מלח, מייס, ולאחר מכן לאט לערבב שמנת וחלב עד חלקה. מערבבים בסירופ סיידר מופחת. להביא להבה בינונית נמוכה לבשל פודינג עד שהוא מצפה את החלק האחורי של כף אבל אצבע סחוב משאיר קו נקי. מערבבים בבורבון, ואז מתח לתוך מיכל אטום וצינה לילה.
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של התהפכות, מוסיפים סופגניות מתפוררות.
העברה למקפיא במשך 4 עד 6 שעות או עד המשרד.