גלידת פופקורן עם חמאה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו גלידה עם חמאה-פופקורן גלידה, רום עם חמאה ופופקורן חמוציות, ו S ' mores פופקורן בחמאה מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד תחתית, להביא חלב ושמנת לרתיחה חשופה.
הסר מהחום, מערבבים פופקורן, לכסות, ולתת תלול 1 שעה.
בסיר כבד תחתית שני, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד חיוור בצבע מעובה מעט. צ ' יל במקרר עד חלב סיים להציץ.
יוצקים חלב דרך מסננת רשת עדינה לסיר עם תערובת ביצה סוכר, ולאחר מכן לטאטא במהירות עד משולב היטב. לחץ על פופקורן מתוח עם כף נגד מסננת לסחוט את כל הנותרים חלב.
שים סיר על חום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פודינג נוצר על הגב של כף אבל אצבע סחוב על הגב משאיר קו נקי.
מוסיפים מלח לפי הטעם ב 1/4 תוספת כפית, ולאחר מכן מסננים פודינג לתוך מיכל אטום וצינה לילה, או לפחות 6 שעות.
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן. אם משתמשים בדגני קרקר או פופקורן קרמל, מוסיפים אותם בשניות האחרונות של נטישה ולתת נטישה עד משולב היטב.
להעביר גלידה מיכל צינה במקפיא לפחות 3 עד 4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הן אפשרויות נהדרות לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.