גלידת קנולי E-Z
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב מרוכז, חלב, פולי-o גבינת ריקוטה מקורית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו קנולי קרם מלא Choux מאפה (פחזניות שמנת), עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גבינת ריקוטה בבלנדר או מיכל מעבד מזון; כיסוי. להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה בינונית.
מוסיפים חלב מרוכז, חלב רגיל וקינמון; מערבבים היטב.
מקציפים קרם בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים תערובת גבינת ריקוטה, שקדים ושוקולד; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך 1-1 / 2 qt. קערת מתכת; כיסוי.
להקפיא לפחות 4 שעות או עד המשרד, ערבוב פעם לאחר 2 שעות או כאשר אדג ' מתחיל להקשיח.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. או עד גלידה ניתן גורף בקלות. חנות שאריות גלידה במיכל מכוסה במקפיא עד 1 שבוע.