קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קנולי E-Z

גלידת קנולי E-Z
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב מרוכז, חלב, פולי-o גבינת ריקוטה מקורית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו קנולי קרם מלא Choux מאפה (פחזניות שמנת), עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גבינת ריקוטה בבלנדר או מיכל מעבד מזון; כיסוי. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים חלב מרוכז, חלב רגיל וקינמון; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
מקציפים קרם בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים תערובת גבינת ריקוטה, שקדים ושוקולד; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
6
יוצקים לתוך 1-1 / 2 qt. קערת מתכת; כיסוי.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להקפיא לפחות 4 שעות או עד המשרד, ערבוב פעם לאחר 2 שעות או כאשר אדג ' מתחיל להקשיח.
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. או עד גלידה ניתן גורף בקלות. חנות שאריות גלידה במיכל מכוסה במקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק