גלידת קרקר ג'ק קרמל
מתכון קרקר ג'ק קרמל גלידות מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 887 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, גלידת vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות קרקר ג'ק אני, ג'ק קרקר תוצרת בית, ו עוגיות קרקר ג'ק II (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא 1 1/2 כוסות סוכר ו 1/4 כוס מים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים בלי לערבב עד התערובת מתחילה להפוך חום אדמדם עמוק, 6 עד 8 דקות. ואז בעדינות לסובב את המחבת לצבע באופן שווה, להסיר מהחום, ולהוסיף חמאה 1 כוס שמנת הקצפה, ערבוב כל הזמן (תערובת תרתיח בזעם).
להקציף הנותרים 1 כוס שמנת הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס.
לגרוף על 1/2 כוס גלידה לתוך כל קערת הגשה.
יוצקים 2 כפות. רוטב חם על גלידה (יהיה לך קצת יותר), ולאחר מכן העליון כל אחד עם 1/4 כוס תירס קרמל ו 2 כף. בוטנים. מנה קטנה עם קצפת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.