קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת תות-ריבס

גלידת תות-ריבס
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלב, תותים, ריבס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. נסו עוגת גלידה ריבס ללא חלב, גלידת עוגת גבינה בטעם תות, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר כבד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לחמם תערובת חלב עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
3
שלב 1/2 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף עד צהוב חיוור. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים את תערובת חלמון הביצה למחבת עם תערובת חלב נותרת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד רשם מדחום 160 (כ 2 דקות), תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
5
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 20 דקות או עד פודינג מתקרר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר, ריבס, ויין בסיר על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד rhubarb הוא מכרז ונוזל הוא syrupy.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
סוכרסוכר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
8
שלב תערובת ריבס ותותים בבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה, לחיצה עם כף עץ; להשליך מוצקים. מערבבים תערובת ריבס לתוך תערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
פודינגפודינג
ריבסריבס
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
קערהקערה
9
יוצקים פודינג לתוך המקפיא יכול של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
קרחקרח
10
מסננים מי קרח מדלי מקפיא; לארוז מחדש עם מלח וקרח. מכסים במגבות מטבח, ולתת לעמוד 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח