גלידת תות-ריבס
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלב, תותים, ריבס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. נסו עוגת גלידה ריבס ללא חלב, גלידת עוגת גבינה בטעם תות, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר כבד על חום בינוני גבוה.
לחמם תערובת חלב עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
שלב 1/2 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף עד צהוב חיוור. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים את תערובת חלמון הביצה למחבת עם תערובת חלב נותרת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד רשם מדחום 160 (כ 2 דקות), תוך ערבוב מתמיד.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 20 דקות או עד פודינג מתקרר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר, ריבס, ויין בסיר על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד rhubarb הוא מכרז ונוזל הוא syrupy.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
שלב תערובת ריבס ותותים בבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה, לחיצה עם כף עץ; להשליך מוצקים. מערבבים תערובת ריבס לתוך תערובת פודינג.
יוצקים פודינג לתוך המקפיא יכול של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.
מסננים מי קרח מדלי מקפיא; לארוז מחדש עם מלח וקרח. מכסים במגבות מטבח, ולתת לעמוד 1 שעה או עד המשרד.