גליל בקר איטלקי מהעולם הישן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בייקון, מלח שום, פירורי לחם מתובלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחמניות בקר איטלקיות, לחמניות בקר איטלקיות עשירות, ו גליל זרעי פרג מהעולם הישן.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את תשעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים על סטייק, רול רול רול בסגנון, החל בצד הארוך. עניבה עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
במחבת כבדה או בתנור הולנדי מחממים שמן ובשר חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מים; מכסים ואופים בחום של 350 למשך 45 דקות.