קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

גליל בקר איטלקי מהעולם הישן

גליל בקר איטלקי מהעולם הישן
גליל בקר איטלקי מהעולם הישן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בייקון, מלח שום, פירורי לחם מתובלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחמניות בקר איטלקיות, לחמניות בקר איטלקיות עשירות, ו גליל זרעי פרג מהעולם הישן.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את תשעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מורחים על סטייק, רול רול רול בסגנון, החל בצד הארוך. עניבה עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
במחבת כבדה או בתנור הולנדי מחממים שמן ובשר חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים מים; מכסים ואופים בחום של 350 למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
6
להסיר מחרוזת; לחתוך סטייק לתוך 1-1 / 2-ב. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
7
מגישים עם רוטב ספגטי ופסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת