גלילי אביב אפויים קלים
המתכון קל אפוי לחמניות האביב מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. זה מושלם עבור אביב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גזר, שורש ג'ינג'ר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות האביב אפויות, לחמניות האביב אפויות, ו לחמניות האביב אפויות עם סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הכרוב ברבעים לאורכו לחתוך ולהשליך את הליבה הקשה. חותכים שני רבעים דק, ושומרים את שני האחרים לשימוש נוסף.
חותכים את הגזר לגפרורים דקים על 1 אינץ ' ארוך.
מערבבים את הכרוב עם הגזר בקערה גדולה ומערבבים בסבל oelek (משחת צ ' ילי).
חותכים את טופו לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
להניח אותם על שכבה כפולה של מגבות נייר. למעלה עם עוד שכבה כפולה של מגבות ולחץ בעדינות על כל פרוסה עם הידיים כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר.
להסיר מגבות נייר לחתוך לקוביות זעירות, 1/4 אינץ'.
מניחים לתוך קערה בגודל בינוני. בקערה אחרת, לשלב את רוטב הסויה, מים, חומץ אורז, ושמן שומשום.
יוצקים מעל טופו, ערבוב בעדינות (השתמשתי בידיים שלי) כדי להפיץ את הרוטב בלי לשבור את הטופו. מחממים תנור ל-375 אף.
מניחים עטיפת גליל קפיצי אחד על משטח העבודה שלך עם פינה לכיוונך. (לשמור על העטיפות שנותרו מכוסות כדי למנוע מהם להתייבש.)
מניחים כף גדושה של תערובת הכרוב במרכז ומעלים אותו עם שורה של קוביות טופו. תביא את הפינה התחתונה מעל המילוי ושני הצדדים פנימה, ויצרו חבילה דמוית מעטפה. להרטיב את הפינה העליונה עם קצת מים להתגלגל מלמטה, הקשה על הקצה כדי לאטום.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה מרופדת עם מחצלת סיליקון או נייר קלף. חזור עם שאר החומרים.
אופים במשך 6-9 דקות. הפוך ואופים עוד 6-10 דקות או עד חום זהוב.
מגישים עם רוטב טבילה מתוק חמוץ כגון רוטב ברווז משמש.