גלילי אביב פפאיה עם רוטב בוטנים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian hor d ' oeuvre? גלילי האביב פפאיה עם רוטב בוטנים יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 37 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב דגים, מים, חומץ אורז לא מלוח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור אביב. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. נסו ספרינג רול עם רוטב בוטנים, גלילי האביב שלי עם רוטב בוטנים, ו גלילי אביב ורוטב בוטנים מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה. (רוטב בוטנים יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה. Rewhisk לפני ההגשה.)
ממלאים קערה גדולה במים חמים. עבודה בקבוצות, להשרות 3 סיבובים נייר אורז במים עד שהתרכך, על 2 דקות.
הסר סיבובים ממים ולסדר שכבה אחת על משטח העבודה.
מניחים עלה בזיליקום 1 במרכז כל סיבוב.
מניחים 2 עלי נענע על גבי כל עלה בזיליקום.
מניחים 2 רצועות פפאיה, ואז 2 רצועות מלפפון על גבי מנטה. סדר 2 עלי כוסברה על גבי מלפפון. מקפלים 1 קצה של כל סיבוב על מילוי. מקפלים בקצוות.
מגלגלים את כדורי נייר האורז בחוזקה, סוגרים את המילוי.
העברה לצלחת. חזור עם סיבובים נייר אורז הנותרים. מכסים במגבת נייר לחה, ולאחר מכן לעטוף פלסטיק; צמרמורת. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. שמור צונן.)
מגישים לחמניות עם רוטב בוטנים.
* זמין בשווקים אסיה בסעיף מזונות אסיה של סופרמרקטים רבים.
** עטיפות תאילנדיות או וייטנאמיות דקות עשויות מקמח אורז וידועות בשם באן טראנג. זמין בשווקים אסיה בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים.