קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלילי עלה התלתן של סבתא

גלילי עלה התלתן של סבתא
גלילי עלה התלתן של סבתא הם צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. זה עובד טוב כמו לחם. . גשו לסופר וקנו שמרים, ביצה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו Nan-e Nokhodchi (עוגיות תלתן ארבעה עלים קלויים חומוס קלוי), תלתן עלה טונה, שעועית לבנה ומרק כרוב, ו לחמניות תלתן דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר מעל חום בינוני עד שהבועות מתחילות להיווצר, אבל החלב לא מתבשל. מערבבים את הסוכר, קיצור, ומלח; להפריש עד מקורר 110 מעלות F (43 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מפזרים את השמרים על המים החמים ומניחים בצד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
מקציפים את הביצה בקערת ערבוב, ואז מערבבים את השמרים והחלב. מערבבים במחצית הקמח עד שלא יישארו גושים, ואז מערבבים את הקמח הנותר קצת בכל פעם עד לקבלת בצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מניחים לתוך קערה משומנת, להפוך פעם אחת כדי לשמן את הדף, לכסות, ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
גריז 12 קופסאת מאפין. מאטים את הבצק ומניחים אותו על משטח עבודה מקורנן היטב. מחלקים את הבצק ל -36 חתיכות, וליצור כדורים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
6
מניחים 3 כדורים לתוך כל כוס מאפין. מכסים, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים חמים.