גלילי צ'דר
גבינת צ'דר היא אולי הלחם שאתם מחפשים. והוא מספק כ 24 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. אם יש לכם סוכר, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: לחמניות צ'דר חזיר, גלילי צ'דר תפוחי אדמה, ו לחמניות צ'דר מעוותות.
הוראות
מחממים את החמאה במחבת מעל חום בינוני-נמוך; מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
יוצקים את המים ואת רוטב עגבניות, מערבבים לשלב, ולהביא את התערובת לטמפרטורה פושרת, על 110 מעלות F/45 מעלות C).
שלב 1 כוס קמח, סוכר, מלח, ושמרים בקערת העבודה של מערבל לעמוד, ויוצקים את תערובת רוטב העגבניות לתוך הקערה.
מערבבים על נמוך במשך 2 דקות כדי להפוך את הבצק הספוגי רופף, ולאחר מכן להכות ביצה 1 ועוד כוס קמח. לנצח במשך 2 דקות במהירות גבוהה כדי לפתח את הגלוטן, ומערבבים את 2 כוסות הקמח הנותרים.
תן למכונה ללוש את הבצק במהירות גבוהה עד שהוא חלק וגמיש (או ללוש ביד במשך כ -10 דקות).
לרסס קלות או לנגב את החלק העליון של הבצק עם שמן צמחי, לכסות את קערת המיקסר עם מטלית, ולתת את הבצק לעלות עד הוכפל, על 2 שעות.
Punch למטה את הבצק, לחתוך אותו לשניים, ומניחים חצי על משטח עבודה מקומח. מכסים את פיסת הבצק האחרת במטלית כדי למנוע התייבשות.
מגלגלים את פיסת הבצק הראשונה החוצה למלבן על 9x12 אינץ', וחותכים את המלבן ל 12 ריבועים על 3 אינץ ' בצד.
גריז גיליון אפייה, או קו עם נייר קלף.
מניחים כ -2 כפיות של גבינת צ ' דר גרוסה במרכז כל ריבוע, ומקפלים את הריבועים למשולשים, סוגרים את המילוי. צבטו את הקצוות סגורים היטב, והניחו לחמניות מלאות על תבנית האפייה המוכנה בזמן שאתם ממלאים את השאר. חזור עם חתיכת הבצק האחרת, כדי להפוך על 24 לחמניות. מכסים את הלחמניות עם מטלית, ולתת לעמוד עד הוכפל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מקציפים 1 ביצה בקערה עם 1 כפית מים, ומניחים בצד.
מברשת כל רול עם לשטוף את הביצה, ואופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הם השחמה והגבינה נמסה, כ 15 דקות.