גספצ'ו עם שמן כוסברה הוא ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני הר העבודה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חומץ שרי, מלפפון, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה לא כל כך מרהיב. גספצ'ו עגבניות צהוב עם שמן כוסברה ואבוקדו, גספצ'ו-חזה עוף ברוטב עם שמן בזיליקום, ו גספצ'ו אבטיח עגבניות עם פיסטוקים ושמן בזיליקום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
שלב את העגבניות, המלפפון, הלחם, השום והחומץ בקערה גדולה; לזרוק היטב. עובדים בקבוצות, מעבירים לבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, כ -3 דקות. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית והמחית עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הסוכר, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ודופק לערבב.
מנזנילה שרי, אלברינו וורדג 'ו הם בחירה מצוינת לגספאצ' ו. למרות שאומרים שגספצ ' ו הוא זיווג מסובך, כל היינות הספרדיים האלה יכולים לעבוד. אתה יכול לנסות את בלנקיטו אלברינו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
בלנקיטו אלברינו
אלברינו הקלאסי הזה מראה צהוב קש עם השתקפויות ירקרקות. הוא נקי על האף בעוצמה טובה, טרי, ניחוחות של הדר, אגס ופירות תפוחים פריכים עם רמזים של הערות פרחוניות. טעים, מאוזן, טרי, עליז על החיך; מאוזן היטב וידידותי מאוד לאוכל.תערובת: 51% אלברי טסו, 24% טרייקסדורה, 15% קייססו, 10% לורידו