קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

גספצ'ו עם שמן כוסברה

גספצ'ו עם שמן כוסברה
גספצ'ו עם שמן כוסברה הוא ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני הר העבודה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חומץ שרי, מלפפון, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה לא כל כך מרהיב. גספצ'ו עגבניות צהוב עם שמן כוסברה ואבוקדו, גספצ'ו-חזה עוף ברוטב עם שמן בזיליקום, ו גספצ'ו אבטיח עגבניות עם פיסטוקים ושמן בזיליקום דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את העגבניות, המלפפון, הלחם, השום והחומץ בקערה גדולה; לזרוק היטב. עובדים בקבוצות, מעבירים לבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, כ -3 דקות. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית והמחית עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הסוכר, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעבירים לקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד קר, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מכינים את התוספות: שוטפים את הבלנדר, ואז מוסיפים את הכוסברה, שמן הזית, 1/4 כוס מים, מיץ של 1/2 לימון והסוכר והמחית לתערובת אחידה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
שלב בקערה את המלפפון, הצ ' ילה והמיץ מ -1 / 2 הלימון הנותרים; מתבלים במלח וזורקים. מחלקים את המרק בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מזלפים את שמן הכוסברה ומעליהם את תערובת המלפפון-צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
צילום: אנה וויליאמס

יין מומלץ: שרי מנזנילה, אלברינו, Verdejo

מנזנילה שרי, אלברינו וורדג 'ו הם בחירה מצוינת לגספאצ' ו. למרות שאומרים שגספצ ' ו הוא זיווג מסובך, כל היינות הספרדיים האלה יכולים לעבוד. אתה יכול לנסות את בלנקיטו אלברינו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
בלנקיטו אלברינו
בלנקיטו אלברינו
אלברינו הקלאסי הזה מראה צהוב קש עם השתקפויות ירקרקות. הוא נקי על האף בעוצמה טובה, טרי, ניחוחות של הדר, אגס ופירות תפוחים פריכים עם רמזים של הערות פרחוניות. טעים, מאוזן, טרי, עליז על החיך; מאוזן היטב וידידותי מאוד לאוכל.תערובת: 51% אלברי טסו, 24% טרייקסדורה, 15% קייססו, 10% לורידו