קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות81
מגזין

גפילטע פיש של בנים חכמים

גפילטע פיש של בנים חכמים
גפילטע פיש של בנים חכמים יכול להיות בדיוק יהודי מתכון שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 3 . מנה אחת מכילה 1511 קלוריות, 176 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, בצל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו גפילטע פיש, גפילטע פיש אפוי, ו סלמון גפילטע פיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך fumet: לשים את כל החומרים 6-כדי 8-qt. חשיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף כ 6 כוסות מים (מספיק כך נוזל הוא רק מתחת לחלק העליון של העצמות). מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה ולהשליך את התוכן של מסננת. נגב סיר נקי, להוסיף fumet, ולתת מגניב. צמרמורת, מכוסה, עד בשימוש, עד יום 1.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בינתיים, לעשות גפילטע דגים: במעבד מזון, דג דופק, בצל, סלרי וגזר עד חתיכות גזר הם על 1/8. בקערה גדולה, לטאטא ביצים, סוכר, מלח, פלפל, ושמן כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים תערובת דגים ומערבבים היטב, ואז מוסיפים ארוחה מצה 3/4 כוס וממשיכים לערבב עד מעורבב היטב. צ ' יל, מכוסה, עד קר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
להביא fumet לרתיחה עדינה. מחלקים תערובת דגים ל -16 חלקים שווים ולהגדיר על תבנית אפייה. באמצעות ידיים רטובות או 2 כפות מרק טבול במים קרים, לעצב כל חלק של תערובת דגים לתוך כדורים חלקים או אליפסות לרדת בעדינות לתוך fumet. כאשר כולם מתווספים, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד גפילטע דגים הם קצת קפיצי לגעת, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
העברת גפילטע פיש לצלחת מעוטרת בשכבה אחת, באמצעות כף מחוררת. מסננים על 1/4 כוס fumet על גבי, מגניב, ואז לכסות ולקרר עד קר, לפחות 1 1/2 שעות. שמור נשאר fumet לשימושים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
בינתיים, לעשות רסק תפוחים: לשים תפוחים וגזר בסיר בינוני עם מים כוס 1. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית חום ומבשלים עד גזר הם מאוד רך כאשר פירסינג, על 25 דקות. תערובת טהורה במעבד מזון עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לשימור,לשימור,
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, או להירגע.
10
הפעל גפילטע פיש בעשן על מגש כדי להרטיב. הגדר דג גפילטע על כל צלחת עם כפית גדולה של רסק תפוחים וכפית קטנה של חזרת לידו. לפזר פטרוזיליה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
* עבור אפשרויות דגים קיימא, ללכת seafoodwatch.com. מצא חזרת בצבע סלק במדור המזון הכשר בחנויות מכולת.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

מרכיבים

3ריבס, קצוץ טרי או קפוארסק תפוחים והגשהרסק תפוחים והגשה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צנצנת סלק בצבע חזרת מוכןצנצנת סלק בצבע חזרת מוכן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1קטןגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס302אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר, קלופים פרוסים דקגזר, קלופים פרוסים דק1ביוןסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Fronds מ 1/2 שומר buFronds מ 1/2 שומר bu1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עשן דגיםעשן דגים3ריבס, קצוץ טרי או קפואגפילטע פישגפילטע פיש1השארפטרוזיליה שטוחה קצוצהפטרוזיליה שטוחה קצוצה3תפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וקצוץתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וקצוץ2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ גסבצל קצוץ גס21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דגי רוק פסיפי כגון בקלה סלע*, עצמות הוסרו, קצוץ גספילה דגי רוק פסיפי כגון בקלה סלע*, עצמות הוסרו, קצוץ גס2קילוגרםעצמות מדגי רוק פסיפיק כגון בקלה רוק*, שטוף (להימנע דגים שמנוניים כגון סלמון)עצמות מדגי רוק פסיפיק כגון בקלה רוק*, שטוף (להימנע דגים שמנוניים כגון סלמון)2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק6sprigsעלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.