גראטן מנגולד גבינתי
Cheesy chard gratin לוקח בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 11 אוהדים. אם יש לך chard, gruyère, חרדל wholegrain, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: Chard Gratin, Chard Gratin שוויצרי, ו Chard Gratin שוויצרי.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
הפשיטו את עלי הצ ' ארד מהגבעולים, ואז חתכו את הגבעולים למקלות. מביאים מחבת מים לרתיחה ומבשלים את הגבעולים במשך 3-4 דקות עד שמתחילים לרכך. ואז לזרוק את העלים במשך כמה רגעים מדי, כך שהם פשוט לנבול.
מערבבים את השמנת עם החרדל, ואז לזרוק דרך chard עם רוב gruyre. משמנים צלחת גראטן בינונית, מורחים את תערובת הכריך, ואז מתפזרים עם הגראייר הנותרים והפרמזן.
אופים במשך 30 דקות עד מבעבע וזהב.