לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו גראטן צדפות מפרץ. מתכון פסקאטרי זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 3259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, פרושוטו די פארמה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, שהוא מוצק. טיילור ביי סקאלופ סביצ'ה, סביצ'ה צדפת מפרץ עם פניני מלון, ו רמפות וקיש צדפות מפרץ עם קרום גרויסאסטר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים 6 (6 אינץ ' עגול)מנות גרטן על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להכנת התוספת מניחים את החמאה בקערה של מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה (ניתן להשתמש גם במיקסר ידני). עם המיקסר במהירות נמוכה מוסיפים את השום, השאלוט, הפרושוטו, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, הפרנוד, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד. כשהמיקסר עדיין נמוך, מוסיפים את שמן הזית לאט כאילו מכינים מיונז, עד לאיחוד. מקפלים את הפנקו פנימה בעזרת מרית גומי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פרושוטו
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
Pernod
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חממו את הפטם מראש, אם הוא נפרד מהתנור שלכם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים 1 כף מהיין בתחתית כל צלחת גרטן. בעזרת סכין חדה קטנה, הסר את השריר הלבן והקרום מהצד של כל צדפה וזורק. טפחו על הצדפות יבשות במגבות נייר וחלקו אותן בין 3 המנות. כף את חמאת השום באופן שווה מעל החלק העליון של הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד שהציפוי מזהיב ורוחש והצדפות בקושי גמורות. אם אתם רוצים את הקרום העליון, הניחו את הכלים מתחת לצלייה למשך 2 דקות, עד להשחמה. מסיימים בסחיטת מיץ לימון טרי וזילוף פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד עם לחם צרפתי פריך.
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות מפרץ. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.