שומר-תפוחי אדמה גראטן היא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 240 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם שמנת להקצפה כבדה, אגוז מוסקט טחון, פקעות שומר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 42% , שהוא מוצק. נסו גראטן שומר ותפוחי אדמה , גרטן תפוחי אדמה ושומר וגראטן תפוחי אדמה שומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשטח רדוד משומן 3-Qt. תבנית אפייה, לשלב את תפוחי האדמה והשומר; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בסיר קטן ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה את המרק, השמנת, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך שעה או עד שתפוחי האדמה רכים. לגלות; מפזרים גבינה.