קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

גרבלקס תוצרת בית

גרבלקס תוצרת בית
גרבלקס תוצרת בית יכול להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרגרי פלפל גסים, מלח, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גרבלקס תוצרת בית, גרבלקס תוצרת בית, ו גרבלקס תוצרת בית.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים סוכר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
לשפשף את האצבעות שלך על צד בשר של סלמון כדי לאתר את כל העצמות; למשוך אותם ולהשליך. יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שכב, צד עור למטה, במחבת פאי 8-או 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
מפזרים באופן שווה עם תערובת סוכר מלח העליון באופן שווה עם שמיר. מכסה את המחבת אטומה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
קן אחר מחבת עוגה בגודל זהה על דגים ולהגדיר משקולות 2-3 קילו (כגון פחיות סגורות של מזון) בו. צמרמורת 2 ימים; כל 12 שעות, לחשוף, סלמון מעמיס עם מיצים, rewrap, ולהחליף משקולות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
להסיר את העטיפה סלמון, להשליך שמיר, לגרד את תערובת סוכר מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
שכב סלמון, העור למטה, על הלוח; לחתוך לפרוסות אלכסוניות דקות ולשחרר דגים מן העור. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.