קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גרטן כרובית ופטרניפ

גרטן כרובית ופטרניפ
גרטן כרובית ופטרניפ הוא תוספת המגישה 4. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, צ'דר מיושן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גרטן תפוחי אדמה, גרטן גזר-גזר, ו גזר וגרטן גזר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הכרובית והפטרניפס לסיר גדול של מים רותחים מומלחים. מבשלים לריכוך, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים בכיור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים את החמאה לסיר גדול או לתבנית צלייה על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהחמאה מקציפה, מוסיפים את השאלוט ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים מלח ופלפל. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים עד לבלונד חיוור ודביק, 2 עד 3 דקות. הקציפו לאט את החלב החם, וודאו שלא יישארו גושים מהקמח. הרוטב צריך להתחיל להתעבות כשהוא מתחיל להתבשל. לאחר שהרוטב נעשה סמיך, הפכו את האש לנמוכה, והוסיפו את הצ ' דר בחופן. מערבבים עד להמסה ומתבלים ברוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את הכרובית והפטרניפס המרוקנים לרוטב הגבינה ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
7
מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפרמזן, שמן הזית, הפטרוזיליה ומעט מלח ופלפל בקערה קטנה. מעל התבשיל עם תערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
אופים עד מבעבע וזהוב, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים לנוח 5 דקות לפני ההגשה.