גרטן כרובית ופטרניפ הוא תוספת המגישה 4. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, צ'דר מיושן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גרטן תפוחי אדמה, גרטן גזר-גזר, ו גזר וגרטן גזר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הכרובית והפטרניפס לסיר גדול של מים רותחים מומלחים. מבשלים לריכוך, 4 דקות.
מוסיפים את החמאה לסיר גדול או לתבנית צלייה על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהחמאה מקציפה, מוסיפים את השאלוט ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים מלח ופלפל. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים עד לבלונד חיוור ודביק, 2 עד 3 דקות. הקציפו לאט את החלב החם, וודאו שלא יישארו גושים מהקמח. הרוטב צריך להתחיל להתעבות כשהוא מתחיל להתבשל. לאחר שהרוטב נעשה סמיך, הפכו את האש לנמוכה, והוסיפו את הצ ' דר בחופן. מערבבים עד להמסה ומתבלים ברוטב חם.