גרטן כרובית ופטרניפ
גרטן כרובית ופטרניפ הוא תוספת המגישה 4. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, צ'דר מיושן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גרטן תפוחי אדמה, גרטן גזר-גזר, ו גזר וגרטן גזר.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את הכרובית והפטרניפס לסיר גדול של מים רותחים מומלחים. מבשלים לריכוך, 4 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים בכיור.
מוסיפים את החמאה לסיר גדול או לתבנית צלייה על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהחמאה מקציפה, מוסיפים את השאלוט ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מפזרים מלח ופלפל. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים עד לבלונד חיוור ודביק, 2 עד 3 דקות. הקציפו לאט את החלב החם, וודאו שלא יישארו גושים מהקמח. הרוטב צריך להתחיל להתעבות כשהוא מתחיל להתבשל. לאחר שהרוטב נעשה סמיך, הפכו את האש לנמוכה, והוסיפו את הצ ' דר בחופן. מערבבים עד להמסה ומתבלים ברוטב חם.
מוסיפים את הכרובית והפטרניפס המרוקנים לרוטב הגבינה ומערבבים לציפוי.
מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפרמזן, שמן הזית, הפטרוזיליה ומעט מלח ופלפל בקערה קטנה. מעל התבשיל עם תערובת פירורי הלחם.
אופים עד מבעבע וזהוב, 20 דקות.
מניחים לנוח 5 דקות לפני ההגשה.