גריל Rhubarb בראון בטי
בטי בראון ריבס גריל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם ריבס, חמאה, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו תפוח חום בטי, אפרסק חום בטי, ו תפוח חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את panko, סוכר חום, 1/4 כוס סוכר מגורען, קינמון, allspice, זנגביל וציפורן בקערה בינונית עד בשילוב. בקערה אחרת, לזרוק את ריבס עם הנותרים 2/3 כוס סוכר מגורען ומיץ לימון מעיל.
חמאה רדוד 8 אינץ ' מחבת עמיד או צלחת אפייה flameproof.
מפזרים 3 כפות של תערובת פירורי לחם בתחתית המחבת. למעלה עם ריבס, ואז מפזרים את הפירורים הנותרים ואת השקדים. נקודה עם החמאה החתוכה.
שים את המחבת על מרכז הגריל; לסגור את המכסה או למקם מחבת קלייה חד פעמית על המחבת. גריל עד המילוי הוא מבעבע והציפוי הוא חום זהוב פריך, 15 עד 20 דקות.
בואו להתקרר מעט, כ -10 דקות.
מגישים חם למעלה עם גלידת תות.