גרין ארטישוק ירושלמי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שאלוט, טימין, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: גרין ארטישוק ירושלמי, ארטישוק ירושלמי עם בטטה גראטן, ו האדוק מעושן וארטישוק ירושלמי.
מרכיבים מנות :
142 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) ערמונים קלופים, חצוי לאורכו 1 1 קילו קישואים, מלח גס 227 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) קרם פרש 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) טימין טרי טחון 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת גרוייר מגורדת 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) ארטישוק ירושלמי, קלוף ופרוס בעובי 1/4 אינץ ' ושמור במים קרים עד שיהיה מוכן לשימוש 2 (חוֹרֶף) מיץ לימון סחוט טרי 710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק 0 (יכול להיות או להרחיק) פלפל טחון טרי 142 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) שאלוט, קלופים ופרוסים דק 4 פרוסות לחם לבן, קלוי קלות, קרומים הוסרו, וקרע לחתיכות קטנות (לעשות 1 עד 1 1/4 כוסות) 227 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) תפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים פרוסים בעובי 1/4 אינץ