גרירת אטריות עם נבטי בשר ושעועית במרק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל גוררים אטריות עם נבטי בשר ושעועית במרק. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 1295 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח, גלון, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו אטריות דן דן עם נבטי שעועית, אטריות שוקיות קוריאניות מתובלות עם נבטי שעועית מונג (Sukju Ramyeon), ו אטריות בוטנים עם סובה עם טופו ונבטי שעועית כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סודה לשתייה ומים בקערה. לאחר מכן, מערבבים מלח וקמח יחד.
מוסיפים את תערובת המים לקמח ולמלח ומערבבים עד שהוא הופך לבצק רך וגמיש. השאר את הבצק לנוח במשך כ -30 עד 50 דקות.
שים את הבצק על לוח, עם 2 ידיים, ללוש את הבצק במשך 15 עד 20 דקות, מותח את הבצק לתוך חבל, ושימוש בשתי הידיים, מתנדנד אותו עד שהוא נמתח. מחלקים את הבצק ל 5 גושי בצק. שימוש בקמח יבש, להכפיל אותו שוב ושוב, מסתובב אותו, עד שהוא הופך לסט של אטריות. תניח בצד.
כדי להפוך את הבשר: לשים את כל החומרים בסיר ומבשלים כ 1 שעה על אש נמוכה.
הסר מהחום ולתת את הבקר מגניב עד שהוא מגניב מספיק כדי להיות מטופלים. פרוס את הבשר.
כדי להפוך את המרק: בסיר ערבוב, לשלב את עצם העוף, עצם בקר, מים ומבשלים כ 90 דקות. לזרוק את העצמות ולשמור את המרק. לאחר מכן, לשים את הפלפל, זנגביל טחון, מלח, שמן שומשום ותבלינים עוף במרק. מביאים את המרק לרתיחה. מבשלים את האטריות במשך 1 דקה במרק הרותח.
מוסיפים את הבשר פרוס, פטרוזיליה, נבטי שעועית ומגישים.