גרנולה ביתית
גרנולן תוצרת בית היא ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה אחת מכילה 493 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם יש לכם חמוציות, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, תאנים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 92% , וזה מעולה. מתכונים דומים: 20+ גרנולה תוצרת בית: גרנולה שוקולד קלה ועוד , גרנולה ביתית וגרנולה ביתית .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
זורקים את שיבולת השועל, הקוקוס והשקדים יחד בקערה גדולה.
טורפים יחד את השמן והדבש בקערה קטנה.
יוצקים את הנוזלים על תערובת שיבולת השועל ומערבבים בכף עץ עד שכל שיבולת השועל והאגוזים מצופים.
יוצקים על תבנית גיליון בגודל 13 על 18 על 1 אינץ'.
אופים, תוך ערבוב מדי פעם בעזרת מרית, עד שהתערובת מקבלת חום זהוב יפה, אחיד, כ-45 דקות.
מוציאים את הגרנולה מהתנור ומניחים להתקרר תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המשמשים, התאנים, הדובדבנים, החמוציות והקשיו. שומרים את הגרנולה המקוררת בכלי אטום.