קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

גרעיני דלעת חריפים

גרעיני דלעת חריפים
זרעי דלעת חריפים הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, ידידותי ל-Fodmap, ומתכון שלם של 30 מנות עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 122 קלוריות . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, פפריקה, כמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 26% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק דלעת מרווה שום צלויה עם גרעיני דלעת מטוגנים חריפים , מרק דלעת בקארי עם גרעיני דלעת חריפים ומרק דלעת בקארי עם גרעיני דלעת חריפים .

הוראות

1
בקערה קטנה, לזרוק גרעיני דלעת עם שמן, רוטב ווסטרשייר ורוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת מופחתת שומן, מחולקתגבינת שמנת מופחתת שומן, מחולקת
שאריות בשר בקר מבושל מתובל בטאקושאריות בשר בקר מבושל מתובל בטאקו
זרעי דלעתזרעי דלעת
מינימום 40 ספירהמינימום 40 ספירה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צנוברים קצוצים1/2 כוס צנוברים קצוצים
2
מערבבים את המלח, הפפריקה, הכמון והקאיין; מפזרים מעל זרעים וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
1 כף פפריקה מעושנת (פימנטון)1 כף פפריקה מעושנת (פימנטון)
כמוןכמון
תמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתיתמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתי
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
3
קו 15-אין. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה עם נייר כסף; לשמן את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס
4
מורחים גרעיני דלעת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
כ-11 אונקיות (300 מ"ל) זינפנדלכ-11 אונקיות (300 מ"ל) זינפנדל
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שומשום, 2 כפות ידיים3 כפות שומשום, 2 כפות ידיים
5
אופים, ללא כיסוי, ב-250 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להשחמה קלה ויבשה, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים לחלוטין. מאחסנים בכלי אטום.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור