דג אמנון מצופה פיסטוק עם צ'ארד, פרושוטו מטוגן בפלאש, גורגונזולה וצנוברים
דג אמנון מצופה פיסטוק עם צ'ארד, פרושוטו מטוגן בפלאש, גורגונזולן וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי סלק, טימין, חרדל דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: בצל צלוי w / Gorgonzola + צנוברים, ריבועים פולנטה עם Gorgonzolan וצנוברים, ו פוקצ'ה עם Gorgonzola, צנוברים ובצל ירוק.
הוראות
במעבד מזון, לשלב פיסטוקים, אורגנו, טימין, ואבקת שום. תהליך עד קצוץ דק ולהעביר למנה רדודה. מתבלים את שני הצדדים של פילה אמנון במלח ופלפל.
מברשת חרדל דבש על שני הצדדים של אמנון ולאחר מכן להעביר תערובת פיסטוק. לחץ תערובת לשני הצדדים של דגים.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף אמנון ולבשל 2 עד 3 דקות לכל צד, עד מזלג מכרז.
חום שנותר שמן במחבת קטנה על חום גבוה.
מוסיפים פרושוטו ומבשלים 2 דקות, עד חום זהוב.
מוסיפים צנוברים ומבשלים 1 דקה, עד האגוזים הם חום זהוב.
מוסיפים עלי סלק, מכסים ואדים 2 דקות, עד שהעלים מתרככים. מסדרים תערובת chard על מגש הגשה העליון עם Gorgonzola ומגישים עם tilapia.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.