קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

דג אמנון מצופה פיסטוק עם צ'ארד, פרושוטו מטוגן בפלאש, גורגונזולה וצנוברים

דג אמנון מצופה פיסטוק עם צ'ארד, פרושוטו מטוגן בפלאש, גורגונזולה וצנוברים
דג אמנון מצופה פיסטוק עם צ'ארד, פרושוטו מטוגן בפלאש, גורגונזולן וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי סלק, טימין, חרדל דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: בצל צלוי w / Gorgonzola + צנוברים, ריבועים פולנטה עם Gorgonzolan וצנוברים, ו פוקצ'ה עם Gorgonzola, צנוברים ובצל ירוק.

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב פיסטוקים, אורגנו, טימין, ואבקת שום. תהליך עד קצוץ דק ולהעביר למנה רדודה. מתבלים את שני הצדדים של פילה אמנון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה אמנוןפילה אמנון
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מברשת חרדל דבש על שני הצדדים של אמנון ולאחר מכן להעביר תערובת פיסטוק. לחץ תערובת לשני הצדדים של דגים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
אמנוןאמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף אמנון ולבשל 2 עד 3 דקות לכל צד, עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
5
חום שנותר שמן במחבת קטנה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים פרושוטו ומבשלים 2 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
מוסיפים צנוברים ומבשלים 1 דקה, עד האגוזים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
8
מוסיפים עלי סלק, מכסים ואדים 2 דקות, עד שהעלים מתרככים. מסדרים תערובת chard על מגש הגשה העליון עם Gorgonzola ומגישים עם tilapia.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
אמנוןאמנון
Chard שוויצריChard שוויצרי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.