דג בגריל על כוסברה-סלט צ'ילי
דג בגריל על סלט הכוסברה-צ'ילי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פילה mahimahi, מלח, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טאקו דגים צלויים צ'ילי ליים עם שמנת חמוצה כרוב כרוב סלט + מנגו & אבוקדו, טאקו דגים עם סלט כוסברה, ו טאקו דג הליבוט עם סלט סבוי כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים חומץ, שמן זית, כוסברה, שום, זרעי כמון, 3/4 כפית מלח, צ ' ילי לפי הטעם.
יש לשטוף דגים ולייבש. בשקית ניילון כבדה נעולה עם רוכסן (1-gal. גודל), לשלב דגים ו 1/3 כוס תערובת חומץ.
בואו לעמוד, מסתובב מדי פעם, במשך כ -15 דקות.
בינתיים, לשטוף ולנקז כרוב.
חותכים דרך הליבה לרבעים; לחתוך ולהשליך קטעי הליבה. חותכים כל רבעון לאורכו לחתיכות דקות כדי להפוך על 6 כוסות. בקערה גדולה, מערבבים כרוב מגורר, בצל, ו 1/2 כוס של תערובת חומץ.
הרם דגים מן המרינדה (להשליך מרינדה) ומניח על גריל משומן על מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); מכסה סגור על גריל גז. לבשל דגים, מפנה פעם אחת, עד בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 6 עד 8 דקות.
סלואו צ 'ילי כוסברה-צ' ילי באותה מידה על ארבע צלחות ארוחת ערב. מעל כל תלולית עם חתיכת דג חם או חם בגריל.
טפטוף נשאר רוטב שווה על דגים.