דג הדר
דג הדר יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי מתכון שחיפשת. לבמנה עיקרית זו יש 205 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, פטרוזיליה, פילה הליבוט ופלפל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון דג הדר לשניים, דג הדר, ו טאקו דגי הדר.
הוראות
מניחים 18 אינץ'. איקס 12 אינץ'. חתיכת נייר כסף כבד על תבנית אפייה גדולה. מסדרים פילה בשכבה אחת על נייר כסף; מפזרים מלח ופלפל. למעלה בצל, פטרוזיליה וקליפת לימון ותפוז.
מזלפים שמן. למעלה עם פיסת נייר גדולה שנייה. קירב קצוות נייר כסף; כיווץ לאיטום ויוצר חבילה גדולה.
אופים בחום של 450 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג. פתח את נייר הכסף בזהירות כדי לאפשר לאדים לברוח.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב דגים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.