קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות14
מגזין

דג הליבוט וקלחי תירס עם חמאה

דג הליבוט וקלחי תירס עם חמאה
מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 40 . אם יש לך פלפל, פילה הליבוט, אוזני תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו חבילות טאקו לארוחת בוקר עם שעועית שחורה, קישואים ותירס, שרימפס להרתיח חבילות נווד, ו בקלה צרובה עם חבילות נוודים תפוחי אדמה וצ'וריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון מיני, דופק את עירית ועלים טרגון עד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיף את החמאה וקמצוץ כל מלח ופלפל לבן ודופק רק עד החמאה היא ירוקה בהירה עם כתמים של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
חמאהחמאה
עשבי תיבולעשבי תיבול
מלחמלח
3
מעבירים את חמאת העשבים לגיליון ניילון נצמד ויוצרים אותו ביומן. להקפיא במשך כ 5 דקות, עד החמאה היא מעט מוצק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
חותכים את החמאה ל -16 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
מסדרים ארבעה גיליונות 12 אינץ ' של רדיד כבד על משטח עבודה ולרסס באופן שווה עם תרסיס שמן צמחי. בקערה בינונית, לזרוק את התירס עם שיטאקי ומתבלים עם מלח ופלפל. תלולית את התערובת במרכז הסדינים לסכל ומעל כל תלולית עם חתיכת חמאת עשבי תיבול. למעלה עם פילה הליבוט ועוד חתיכה של חמאת עשבי תיבול ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את רדיד על כל הצדדים וצובטים את התפרים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
חמאהחמאה
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
תדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מניחים את חבילות הנייר על הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים על אש גבוהה עד שהדגים מבושלים דרך והפטריות רכות, 8 עד 10 דקות; מניחים את החבילות לנוח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
גריל את פרוסות באגט במשך 2 דקות, הופך פעם אחת. למעלה עם חמאת העשבים שנותרה, מה שמאפשר לה להמיס. פתח את החבילות ומגיש את הדגים וירקות עם טוסטים באגט.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בגטבגט
חמאהחמאה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.