דג חרב
דג החרב הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 978 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק מושרים, יין, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה מצוין. נסו חברת Swordfish, Spiedini דג חרב, ו פטוצ'יני עם דג חרב (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו לינגוויני לפי הוראות החבילה.
בינתיים, מפזרים סטייקים דג חרב עם מלח ופלפל, ומעלים בקמח.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל דגים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר ממחבת, לכסות, ולשמור על חם.
שום סאוט הנותרים 1 כף שמן 1 דקה.
מוסיפים פטריות ויין; מבשלים 3 עד 5 דקות או עד פטריות מכרז. מערבבים לבבות ארטישוק ומרכיבים שנותרו.
מגישים מיד מעל פסטה סחוטה.
הערה יין: ארטישוקים יש מוניטין להיות קשה להתאים עם יין, אבל זו הזדמנות טובה לנסות ענבים שונים. זוג Viognier סוס בר עם זה ומאכלי ים עשירים אחרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.