לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Mofongo דג חרב. מתאים ל-6 ומחירו 7 מנות.65 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 51 גרם חלבון, 39 גרם שומן ובסך הכל 951 קלוריות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם מלח ופלפל, אבקת ג'ינג'ר, דג חרב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Mofongo, Mofongo with Shrimp, ופסטרמה Mofongo.
הוראות
1
מערבבים 6 כוסות מים קרירים עם 2 כפות מלח, בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פירות ים קל לפי הצורך להגשה לא חובה
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עד 6 פלנטיינים
2
מוסיפים את הפלנטיינים ונותנים להשרות למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פלנטנים ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
במטגן עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע למחצית דפנות הסיר, ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ל-6 פלנטנים ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
4
מוציאים את הפלנטיינים מהמים, שוטפים ומייבשים בעזרת נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
דג חרב טרי, פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
5
מוסיפים אותם לשמן החם, בקבוצות, ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות מים צוננים
6
הסר אותם מהשמן לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
בקערה גדולה מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. חורצים את דג החרב בקמח מתובל, מורידים את העודפים. במחבת על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 2 כפות חמאה. כשהחמאה חמה מוסיפים את דג החרב. מבשלים עד להשחמה, כ-4 עד 5 דקות מכל צד. מסדרים את המדליונים על מגש ושומרים חמים עד להגשה.
דג חרב עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את Weinert Cavas de Weinert. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.