קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

Real טאקו אל כומר

Real טאקו אל כומר
כומר טאקו אל אמיתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 702 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו סלסה ורדה בסיסית, בייקון, צ'ילי גואחילו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-557 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טוב יותר טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר.

הוראות

1
מניחים צ 'ילי בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני ומבשלים, הופכים צ' ילי מדי פעם, עד נפוח, גמיש, משחיתים קלות כתמים, ארומטי מאוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף ציר עוף (זה צריך להרתיח מיד), ואז לשפוך את התוכן של מחבת לתוך קערה קטנה. כיסוי רופף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחק סיר, הוסף שמן, וחזור לחום בינוני-גבוה עד שהשמן מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים כמון, אורגנו, achiote ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, ארומטי untila אבל לא השחמה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
5
מוסיפים צ ' יפוטלה ורוטב ומבשלים עד ארומטי, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מוסיפים חומץ, מלח וסוכר ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
לגרד את התוכן של סיר לתוך בלנדר יחד עם שום צ ' ילי עם נוזל השרייה שלהם. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, על 1 דקה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. הניחו את הרוטב בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
באמצעות סכין שף חדה מאוד או סכין חיתוך, לחתוך את הבשר דק ככל האפשר. במידת הצורך, מניחים בשר במקפיא במשך 15 דקות כדי לחזק אותו. לפצל את הצדדים של תיק מנעול רוכסן חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מניחים פרוסה אחת של בשר בתוך שקית להלום עם החלק התחתון של מחבת 8 אינץ 'כבד או מפצח בשר עד פחות מ 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מעבירים לקערה גדולה. חזור עם בשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מוסיפים מרינדה לקערה וזורקים עם הידיים עד שכל חתיכת בשר מצופה באופן שווה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
בשורה התחתונה של מחבת כיכר אלומיניום חד פעמית עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
13
מוסיפים שכבה של בשר במרינדה דק פרוס. המשך שכבות בבייקון ובשר עד כל הבשר משמש למעלה. (זה יכול לערום מעל המחבת קצת. זה בסדר.) מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים למשך 4 שעות לפחות ועד 3
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
לבשל בתוך הבית: מחממים התנור ל 135°. לחשוף מחבת כיכר אלומיניום ומניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מעבירים לתנור ומבשלים עד הבשר הוא רך לחלוטין (זה יהיה לטפטף הרבה שומן), על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר מעט, לכסות בנייר אלומיניום, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד לילה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
לבשל בחוץ: חצי ארובה קלה של פחם ולאפשר לחמם מראש עד גחלים מכוסים בעיקר אפר אפור.
18
פרוש מתחת למחצית של באח פחם, ומניח באח בישול על גבי. לחלופין, הגדר סט אחד של מבערים על גריל גז נמוך ולהשאיר את המבערים הנותרים כבויים. פתח את מחבת כיכר האלומיניום והנח ישירות מעל הצד הקריר של הגריל, והנח מחבת טפטוף מתחת אם תרצה בכך. מכסה גריל ומבשל עד כיכר רושמת 180 עד 88° במרכז, על 4 שעות, הוספת גחלים יותר גריל או התאמת מבערים לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת האוויר של סביב 275 ° F למשך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
19
הסר מן הגריל, לאפשר להתקרר מעט, לכסות עם רדיד אלומיניום, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד לילה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
20
מגישים: מחממים תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
21
הסר בשר מבושל ממגש אלומיניום, מגרד את כל מיצים שומן או jellied מצדדיו. השתמש בכפית כדי לאסוף שומן ומיצים ממגש, הזמנת כל אחד בנפרד. באמצעות סכין שף חדה או סכין חיתוך, לחתוך בשר דק ככל האפשר כדי ליצור שבבי בסדר של בשר ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
22
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
23
אם שומן מבשר הוא מוצק, לחמם בעדינות במיקרוגל או בתנור עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
24
מעבירים חתיכות אננס לסדין אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
25
מברשת עם שומן.
26
מעבירים לתנור וצולים עד מכרז לחלוטין, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
27
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
28
כ -10 דקות לפני אננס נעשה צלייה, להעביר בשר 1 כף שומן לברזל יצוק גדול או מחבת לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
29
חום מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד טוגני בשר וחום עמוק במקומות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
30
הוסף כל מיצים שמורים לזרוק לשלב, ומאפשר לו לבשל עד מופחת זיגוג לח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
31
מעבירים את הבשר לקערת הגשה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
32
קוצצים אננס קלוי לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
33
מגישים בשר ואננס מיד עם טורטיות מחוממות, בצל, כוסברה, סלסה, פלחי ליים. בשר יהיה לח מאוד צריך להיות ארוז לתוך טורטיות פעמיים מוערמים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת achiote או להדביקאבקת achiote או להדביק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אונקיות בייקון פרוסאונקיות בייקון פרוס2כל pasilla או guajillo chilies, זרעים וגבעולים הוסרוכל pasilla או guajillo chilies, זרעים וגבעולים הוסרו1צ'יפוטלה צ' ילי ארוז ברוטב adobo, בתוספת 2 כפיות רוטב מפחיתצ'יפוטלה צ' ילי ארוז ברוטב adobo, בתוספת 2 כפיות רוטב מפחית1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טריים טחונים וגבעולים רכיםעלי כוסברה טריים טחונים וגבעולים רכים32טורטיות תירס, מחומם ונשמר חםטורטיות תירס, מחומם ונשמר חם11 קילו קישואים,זרעי כמון יבשיםזרעי כמון יבשים3(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3עד 4 לימונים, לחתוך 8 פלחי כל אחד עבור הגשהעד 4 לימונים, לחתוך 8 פלחי כל אחד עבור הגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוצרת בית או חנות קנה דל נתרן עוףתוצרת בית או חנות קנה דל נתרן עוף11 קילו קישואים,אורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)להב ללא עצמות-קצה חלציים או בשר חזיר צלוילהב ללא עצמות-קצה חלציים או בשר חזיר צלוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלסה ורדה בסיסית או הסלסה האהובה עליךסלסה ורדה בסיסית או הסלסה האהובה עליך2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(יכול להיות או להרחיק)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל לבן בינוני, קצוץ דק (אודותבצל לבן בינוני, קצוץ דק (אודות3ציפורןשיני שום שלמותשיני שום שלמות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.