קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

דג מלוח ליים קריספי עם רוטב אבוקדו מגניב

דג מלוח ליים קריספי עם רוטב אבוקדו מגניב
צ'יפוטלה פריך ליים אמנון עם רוטב אבוקדו מגניב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 1171 קלוריות. אם יש לכם צ'יפס טורטייה, חלב, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן , שהוא מוצק. נסו טאקוס באחה מתובלים עם סלט ליים ורוטב כוסברה אבוקדו, צ'יפס אבוקדו אפוי פריך ורוטב טבילה צ' יפוטלה, ו קערות אמנון בגריל עם קרם אבוקדו צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את פלפל צ ' יפוטלה, רוטב אדובו, סלסה, ומיץ לימון כף בבלנדר להתמזג עד חלקה; מברשת את התערובת על שני הצדדים של כל פילה אמנון.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
פילה אמנוןפילה אמנון
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מורחים את שבבי טורטייה כתוש לתוך החלק התחתון של צלחת עמוקה; לדלות את הפילה מצופה שבבי מעיל. מסדרים את הפילה על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים את פילה 15 דקות; הפעל קלות לרסס עם ספריי בישול. המשך לאפות עד חום זהוב, עוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעוד הדגים אופה, מניחים את האבוקדו, שמנת חמוצה, ו 1 מיץ לימון כף תערובת עד חלקה. מערבבים בחלב 1 כף בכל פעם עד עקביות דומה רוטב החווה. מתבלים במלח ופלפל. כפית את הרוטב על פילה אפוי כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב ראנץרוטב ראנץ
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.