בואו לספוג לפחות 5 דקות עד 20 דקות. הגדר את אזור העבודה שלך, כך שתוכל לנוע במהירות: למקם צלחות ההגשה שלך או מגש, מחבת השריית חלב, ערימה של מגבות נייר, ואת הקמח מתובל על צלחת. יש חמאה מומסת בסיר קטן, כבד מבוסס, ומיץ לימון ופטרוזיליה מוכנים לפעולה. באחד או שניים מחבתות גדולות, מחממים את החמאה המבהירה על חום בינוני גבוה עד חם מאוד אבל לא ממש עישון. הרם פילה מן החלב, כתם אותו על מגבות נייר, לטבול אותו לתוך הקמח, ולנער את העודף. בזהירות להניח את הדגים בשומן חם. חזור עם הפילה האחר, אבל לא צפוף במחבת או תהיה לך בעיה מרפרף. התאם את הטמפרטורה כדי לשמור על רוחש השומן בזריזות אבל לא בוער. מבשלים את הדג עד הזהב בצד אחד, על 2 דקות. עם מרית מחוררת, כף גדולה, טיפול נהדר, בעדינות להעיף את הדג. כאשר הצד השני של הדג הוא חום זהוב והבשר רך כאשר דקר עם סכין חדה בחלק העבה ביותר, להשתמש במרית מחוררת כדי להסיר את הבלעדית, להגדיר אותו על מגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולסדר על מגש חם או צלחות. כאשר כל הפילה מבושל, מחממים את כל החמאה המומסת בזהירות על פני חום בינוני-גבוה, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שהחמאה ריחנית ומוצקי החלב הופכים לחום אגוזים; מסירים את המחבת מהחום כך שהחמאה לא ממשיכה לבשל, אלא שומרים עליה חמה. עובד מהר, לשפוך 1 Tbs. של מיץ לימון באופן שווה על כל דג ומפזרים על הפטרוזיליה.