דג סנדל צלוי עם סלסה אננס
אם יש לכם צנוניות, פלפל, אננס במיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: הליבוט צלוי עם סלסה אננס-jicama, דג סנדל צלוי (כל כך קל!), ו דג סנדל צרפתי צלוי.
הוראות
מניחים דגים על מתלה של מחבת מטאטא מצופה תרסיס חמאה. מעיל דגים עם תרסיס חמאה; מפזרים לימון עשב תיבול ומלח.
דג מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
בעוד דגים מטגנים, לשלב אננס ומרכיבים שנותרו. למעלה כל פילה עם 1/4 כוס סלסה אננס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.