דג שלם אפוי בקרום מלח
דג שלם אפוי בקרום מלח הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 300 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 1563 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך לימון, מלח כשר, דגים כגון סנאפר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. נסו דג צלוי שלם בקרום מלח, עוף שלם אפוי בקרום מלח טימין חדור, ו דג שלם אפוי במלח ים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
דגים נקיים ומעיים, להסיר סנפירים העליון והתחתון, בקנה מידה ולהסיר זימים.
לטאטא חלבונים ביצה לפסגות רכות ולקפל במלח.
מניחים טימין בחלל הגוף ומניחים בצד.
מניחים 4 כפות של תערובת ביצה לבן על מגש גדול, מתאים לתנור לשימוש בטבלה.
מניחים דגים על גבי תערובת וכפית שנותר תערובת על גבי דגים.
מניחים דגים ופלטת בתנור ואופים במשך 25 עד 30 דקות. להסיר ולהכות את הקרום כדי לפצח. בזהירות להסיר את קרום מלח מלמעלה של דגים לחלק את הבשר בין שתי צלחות.
מגישים עם שמן טוב ולימונים.
(ליווי מעולה יהיה ארוגולה וסלט עגבניות.)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.