קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות53
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

דגים ברוטב אגוזים

דגים ברוטב אגוזים
דגים ברוטב אגוזים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, בצל, מלאי דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, Samak Tarator (דגים שלוקים עם רוטב אגוז אורן), ו דג אפוי ברוטב טחינה וצנוברים קלויים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את צנוברים על תבנית אפייה וטוסט בתנור, ערבוב מדי פעם, עד ריחני וזהב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
יוצקים על צלחת להתקרר.
4
מעבירים 1/4 כוס של אגוזים קלויים למטחנת אגוז או מעבד מזון קטן לטחון או דופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
במחבת, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים ושקופים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את הפפריקה, שום, צנוברים, פירורי לחם, זעפרן, אם משתמשים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את העגבניות ואת המניה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 5 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מפזרים את הדגים במלח ופלפל, מוסיפים למחבת, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
יוצקים את הרוטב על הדגים, מוסיפים את האפונה, אם משתמשים, ומבשלים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
מעבירים למנה או מנות בודדות, ומקשטים בצנוברים ובפטרוזיליה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
13
הגישו מיד.
14
וריאציה
15
אתה יכול לדלג על שלב השחמת הדגים, ובמקום לחלוט אותו ברוטב. לחלופין, ניתן לשלב את הדגים והרוטב בתבנית אפייה, לוודא שהדגים מכוסים במלואם על ידי הרוטב, ואופים בתנור שחומם מראש בתנור 232° עד שהדגים רכים, 10 עד 12 דקות, בהתאם לעובי החתיכות. אם אפייה, לא להפחית את הרוטב יותר מדי, כמו חלק מהנוזל יהיה להתאדות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
יין
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
ספרדית: שרדונה / בלנד (Penedès, Tarragona), שרי amontillado יבש (Jerez)שאינו ספרדי: Rousanne / blend (צרפת, קליפורניה), שרדונה (ארגנטינה, ניו זילנד)
מרכיבים שתצטרך
AmontilladoAmontillado
שרדונהשרדונה
18
מטאפאס: צלחות קטנות סנסציוניות מספרד על ידי ג ' ויס גולדשטיין. טקסט זכויות יוצרים © 2009 by Joyce Goldstein; food photography © 2009 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books LLC.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.