דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות שרי
דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות שרי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פילה מחוספס כתום, פטרוזיליה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות שרי, דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות, ו דגים מוקפצים עם עגבניות חריפות וזיתים.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
הוסף חצי דגים למחבת ו sauté עד אטום רק במרכז, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים דגים למגש. חזור עם הדגים שנותרו.
מוסיפים פטרוזיליה ופלפל אדום מרוסק לאותו מחבת; sauté 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, זיתים ושום; sauté עד עגבניות רכות ועסיסיות, על 2 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל; כפית על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.