דובדבן חלפיניו מקסיקני חזיר יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 346 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים דורש מיץ של סיד, בצל, צלעות חזיר, פלפל. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 44%, שהוא מוצק. נסו שייק ג'לפנו דובדבן, עגבניות מקסיקניות וסלסת ג'לפה, ו מנגולד דובדבן ושוויצרי חזיר ממולא עם מרווה דובדבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול עם מכסה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל, הפלפל הירוק, הבצל הירוק, פלפל הג ' לפנו והשום עד לריכוך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים פנימה את החזיר, הדובדבנים, הכוסברה, מיץ הליים, אבקת הצ ' ילי, הכמון ואבקת הבצל ומערבבים היטב. מביאים את התערובת לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהחזיר מבושל וכבר לא ורוד, והירקות והדובדבנים ויתרו על המיצים שלהם, בערך 30 דקות.
מסירים את המכסה, מערבבים פנימה את הדבש ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים ללא כיסוי עד שהרוטב מצטמצם והחזיר רך, כ -30 דקות נוספות. הרוטב לא יהיה סמיך במיוחד.
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. הסגורה ויודאס קאווה ברוט רוז עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
סגורה ויודאס קאווה ברוט רוז
ניחוחות פירותיים צעירים של תות, דומדמניות אדומות ורימון מובילים לחיך מרענן מלא בפירות דובדבן וחומציות קלה. גימור רך בגב החיך מעניק איזון מקסים ונגיש לקאווה זו.תערובת: 90% טרפט; 10% גרנאצ ' ה