דוקא
דוקא יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? המתכון הידידותי לאיש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה יש 173 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 107 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פלפל, זרעי כוסברה, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: דוקא, דוקא, ו מתכון דוקה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את אגוזי הלוז על תבנית עם נייר אפייה, ואופים כ -5 דקות, או עד שהם ריחניים. בעוד האגוזים עדיין חם, לשפוך אותם על מגבת תה. קפלו את המגבת מעליהם לכיסוי, ושפשפו במרץ כדי להסיר את הקליפות. מניחים בצד להתקרר.
במחבת יבשה על אש בינונית, צולים את השומשום עד להזהבה בהירה.
יוצקים לקערה בינונית ברגע שהם מסיימים כדי שלא ימשיכו לצלות. באותה מחבת צולים את הכוסברה וזרעי הכמון תוך כדי טלטול התבנית או ערבוב מדי פעם עד שהם מתחילים לצוץ.
מעבירים למעבד מזון. מעבדים עד לטחינה דקה ואז יוצקים לקערה עם השומשום.
מכניסים את אגוזי הלוז המקוררים למעבד המזון, ומעבדים עד שהם טחונים דק. מערבבים לקערה עם התבלינים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.