דיוואן עוף עם שקדים
Divan עוף עם שקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 380 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו ברוקולי, חלב, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו Divan עוף (או Divan טורקיה), Divan עוף, ו פשטידת דיוואן עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ספינת קיטור מתקפלת בסיר גדול עם מכסה הדוק, לשפוך מספיק מים רק כדי להגיע לתחתית הספינה, ולהביא לרתיחה.
לשבור את הברוקולי לפרחים ולמקם אותם בסיר. קיטור עד רק מכרז, על 5 עד 7 דקות ולנקז.
מחממים לתנור עד 350 מעלות F. חמאה 2 ליטר רדוד תבשיל ולהגדיר בצד.
בסיר בגודל בינוני, להמיס את החמאה על חום מתון, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ומערבבים במשך 1 דקה. בהדרגה להוסיף את מרק חלב ומערבבים עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל; מוסיפים את אגוז המוסקט, 1/4 כוס הגבינה, והשרי. מערבבים עד הגבינה נמסה, ולהסיר מהחום.
מסדרים את הברוקולי בתבשיל המוכן בשכבה אחת, מפזרים את שארית 1/4 כוס הגבינה מעל, מסדרים את פרוסות העוף באופן שווה על הברוקולי, ומפזרים את השקדים מעל.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, הכה את השמנת הכבדה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס, לקפל לתוך רוטב הגבינה, לשפוך באופן שווה על העוף והשקדים, ואופים עד מבעבע וזהוב חום, כ 35 דקות.