דיונון מפוחלץ מתובל
דיונון מפוחלץ מתובל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 339 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צנוברים, אורגנו, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, , שהוא מוצק. נסו דיונון מפוחלץ מתובל, דיונון אפוי ממולא, ו דיונון ממולא נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 7x11 אינץ ' אחד. בסיר להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
חותכים את הראש וזרועות מגוף הדיונון. שמור וקצוץ את הזרועות.
הסר את הנוצה וקלף את העור הצבעוני מהגוף. יש לשטוף מתחת למים קרים ולהניח בצד.
בקערה קטנה לשלב את האורז, צימוקים וצנוברים.
לטגן 1 בצל קצוץ ו 3 שיני שום עם 2 כפות שמן זית במחבת בינונית. מבשלים עד רך.
מוסיפים את זרועות הדיונון הקצוצות, ואת תערובת האורז. מערבבים היטב ולהסיר מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
במחבת גדולה לטגן את הבצל ואת 4 שיני שום עד רך. מערבבים את פתיתי הפלפל האדום ואורגנו.
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, ממרח אנשובי ויין. מערבבים ומבשלים על חום בינוני עד מעובה מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
ממלאים את הדיונון בתערובת האורז ואת החותם מסתיים עם מרים עץ.
מניחים דיונון בתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים רוטב עגבניות על כל ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.