דיז'ון עוף
עוף Dijon יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חרדל, מרק עוף, חצי שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: דיז'ון עוף, עוף דיז'ון, ו עוף דיז'ון.
הוראות
במחבת גדולה, עוף חום בחמאה / מרגרינה במשך כ 15 עד 20 דקות או עד מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.
הסר ממחבת ומניח על מגש חם תנור הוכחה.
מחממים תנור ל 150 מעלות F (65 מעלות C).
מערבבים קמח לתוך טפטוף מחבת.
מוסיפים מרק ומחבת deglaze על ידי ערבוב במרץ עד הקמח הוא מומס במקצת ונוזל יש את העקביות של רוטב.
להוסיף שמנת. מבשלים, ערבוב, על חום מתון במשך כ 10 דקות עד הרוטב הוא קצת עבה. מערבבים חרדל וחום דרך.
יוצקים רוטב חרדל על חזה עוף. שים מגש בתנור חם שחומם מראש במשך כ 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן לשרת!