דייסת קינואה עם תפוחי קינמון
דייסת קינואה עם תפוחי קינמון עשויה להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 11 גרם חלבון, 14 גרם שומן ובסך הכל 393 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1140 יגידו שזה פגע במקום. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש קינואה, שקדים, תפוח ומלח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 85%. מתכונים דומים: קינואה לארוחת בוקר תפוחים וקינמון, קינואה לארוחת בוקר תפוחים וקינמון בטעם סקיניטה, ותפוחים וקינמון ארוחת בוקר בטעם קינואה.
הוראות
מביאים את הקינואה והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-15 עד 20 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את התפוח, ומפזרים מלח, קינמון וסירופ מייפל. מערבבים פנימה את השקדים; מבשלים ומערבבים עד שהתפוח חם ומתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים פנימה את חלב השקדים ואת השמנת חצי-חצי; להמשיך לבשל עד שהוא חם. מערבבים פנימה את הקינואה החמה, ומבשלים כמה דקות לפני ההגשה.